طراحی سایت های فروشگاهی
طراحی سایت های فروشگاهی، فقط ساخت وب سایت برای فروش محصولات نیست. سایت تجارت الکترونیک، تجربه خرید آنلاین است. فروش سایت های تجارت الکترونیک، در سال های اخیر به اوج خود رسیده است. فروش آنلاین، در سال های آینده به سود های تریلیون دلاری خواهد رسید. عوامل متعددی، بر موفقیت وب سایت های فروشگاهی تاثیرگذار است. عواملی همچون، نام تجاری، گارانتی محصول، کیفیت، هزینه حمل و نقل را شامل می شود. طراحی رابط کاربر موفق، نقش کلیدی بر تجربه کاربری رضایت بخش دارد. تجربه کاربر موفق، نرخ خرید مشتریان را افزایش می دهد. علاوه بر این، کاربران بار ها و بار ها به سایت مراجعه می کنند، و ترافیک را بالا می برند.
امنیت طراحی سایت های فروشگاهی
اولین قدم برای طراحی سایت های فروشگاهای، قابلیت جلب اعتماد کاربر است. اولویت خریداران آنلاین، حفاظت از اطلاعات شخصی آنها در تراکنش های ایمن است. اگر مشتریان به وب سایت اعتماد نداشته باشند، سایت های دیگر را برای خرید انتخاب می کنند. اشتراک گذاری نظرات مشتریان، به درک بهتر کاربران در مورد محصولات کمک می کند. نظرات مثبت مشتریان، باعث جلب اعتماد کاربران و UX عالی می شود. کاربران با استفاده از نظرات مشتریان، به راحتی محصولات مورد نظر خود را انتخاب می کنند.
به منظور حفظ امنیت اطلاعات کاربران در خرید آنلاین، از سرور های امن استفاده کنید. دامین های که گواهی SSL دارند، قابلیت اطمینان بالایی دارند. این وب سایت ها امنیت اطلاعات را حفظ می کنند، و آنها را رمزگذاری می کنند. گواهی SSL، نشانه امینی وب سایت است. با ارائه گواهینامه SSL، برای دامین سایت، خریداران را از حفاظت داده هایشان مطمین کنید.
نماد اعتماد وب سایت
نماد های اعتماد معتبر، را در طراحی سایت های فروشگاهی به کار بگیرید. این نماد ها، مهر اعتماد، امنیت و مشروعیت وب سایت هستند. برخی شرکت های پشتیبان نماد اعتماد، برای معاملات آنلاین بیمه ارائه می دهند. در صورت تقلبی بودن معامله، یک لایه محافظتی در نظر گرفته می شود. نماد های معتبر وب سایت، اعتماد مشتریان را برای خرید آنلاین جلب می کنند. اطمینان مشتریان از خرید آنلاین، نرخ فروش و افزایش سود را به همراه دارد. طراحی سایت های فروشگاهی، باید به جزئیات توجه خاصی داشته باشد. اجتناب از تصاویر از دست رفته، لینک های مخدوش، اشتباهات تایپی و خطا های 404 سایت را قانونی جلوه می دهند.
ملاحظات رابط کاربری فروشگاه اینترنتی
ظاهر و احساس وب سایت، برداشت اولیه کاربر را رقم می زند. مطالعات نشان می دهد، که کاربران در 50 ثانیه اول ورود به وب سایت، آن را قضاوت می کنند. در ادامه به نکاتی، در مورد طراحی رابط کاربری تجارت الکترونیک اشاره داریم:
- نام تجاری کسب و کار شما، باید در سراسر وب سایت نمایش داده شود. رنگ ها و سبک طراحی سایت های فروشگاهی، را مطابق با برند و نوع محصولات انتخاب کنید. تجربه خرید موفق را در پلتفرم های آنلاین موبایل یا دسک تاپ و حضوری بررسی نمایید. رابط کاربری سازگار با موبایل، نرخ ترافیک را افزایش می دهد.
- سلسله مراتب، تولید محتوا را حفظ کنید. مهم ترین محتوا، باید در بخش های ابتدایی صفحه نمایش داده شود. حجم فضای خالی مناسب را، در طراحی سایت های فروشگاهی اعمال کنید. اینگونه، از نزدیکی بیش از حد عناصر به یکدیگر جلوگیری می کنید.
- فرمت فونت، اندازه و رنگ های محدود را برای طراحی انتخاب کنید. متن های که ظاهر گرافیکی دارند، با تبلیغات اینترنتی اشتباه گرفته می شوند. رنگ های با کنتراست بالا را، برای پس زمینه انتخاب کنید. محتوا در چنین پس زمینه های، تا حد امکان واضح نمایش داده می شود.
- نماد های معتبر و شناخته شده، را برای وب سایت انتخاب کنید. آنها به راحتی توسط کاربران شناخته می شوند، و نرخ تبدیل به مشتری را افزایش می دهند. نماد های اعتماد ناشناخته، کاربران را دچار تردید می کنند.
- استفاده از پنجره های پاپ آپ، را فراموش کنید. آنها،باعث حواس پرتی کاربر می شوند. حتی در صورتیکه، حاوی اطلاعات ارزشمند باشند. کاربران، بلافاصله سایت را ترک می کنند. ورود کاربران به پنجره های پاپ آپ، یافتن دوباره اطلاعات را دشوار می کند.
اهمیت ناوبری طراحی سایت های فروشگاهی
ناوبری درست، پیمایش وب سایت را راحت می کند. کاربر را در مسیر پیدا کردن، اطلاعات مورد نظر هدایت می کند. این روند، در نهایت منجربه اقدامات نهایی کاربر می شوند. تجربه خرید آنلاین، باید یکپارچه طراحی شود. در غیر اینصورت، خریدار از انجام تراکنش و نهایی کردن خرید منصرف می شود. دسته بندی درست محصولات
پیمایش درست وب سایت، تمامی دسته بندی محصولات را نمایش می دهد. محصولات را به دسته ها و زیر دسته های منطقی تقسیم بندی کنید. کلمات کلیدی مرتبط و درست را، برای توصیف محصولات به کار بگیرید. کاربران با اسکن کلمات کلیدی، متوجه درستی مسیر برای خرید نهایی محصول مورد نظر خود می شوند. منو سایت را ساده طراحی کنید، و مورد آزمایش قرار دهید. آزمایش منو را، تا زمانیکه به تجربه کاربری عالی برسید، ادامه دهید. ناوبری، نقش مهمی در موفقیت و شکست وب سایت ایفا می کند.
جستجوی محصول
اگر کاربران نتوانند محصول مورد نظر خود را پیدا کنند، قادر به خرید آن نخواهند بود. لذا، بخشی برای ارائه نتایج جستجوی محصول در طراحی سایت های فروشگاهی ارائه دهید. کادر جستجو را در تمام صفحات، و در مکانی قابل روئیت قرار دهید. موقعیت کادر جستجو، در بالای صفحه سمت راست پیاده سازی می شود.