طراحی اپلیکیشن سازمانی
امروزه، طراحی اپلیکیشن سازمانی نیاز روز به شمار می آید. زمانیکه صحبت از ساده سازی عملکرد ها و فرآیند های سازمانی به میان می آید، استفاده از اپ های سازمانی کاربردی است. با توجه به اینکه انتقال اطلاعات مرز های جغرافیایی را در هم شکسته است، وابستگی سازمان ها به اپلیکیشن ها به سرعت در حال افزایش است. اپ های موبایل در پلتفرم های مختلف، اینترنت و اینترانت ارائه می گردند.
برنامه های موبایل دارای داده های عظیم هستند، و به طور اختصاصی برای رفع نیاز کارفرمایان و کارمندان یک سازمان طراحی می شوند. اپ های سازمانی به منظور حفظ امنیت سازمانی و مدیریت، با استاندارد های سختگیرانه ای طراحی می شوند. طراحی اپلیکیشن سازمانی، به دلیل چند لایه بودن بسیار دشوار است. توسعه دهندگان و طراحان اپ، باید درک کاملی از ساعات زیاد طراحی داشته باشند.
اهمیت طراحی اپلیکیشن سازمانی
اپ های سازمانی خوب، مشکلات کاربران را برطرف می کند. آنها رفتار، نیاز ها و ترجیحات کاربر، و نقاط ضعف برنامه های دیگر را درک می کنند. با این حال، یک راه حل خوب برای کاربران، کارمندان و سازمان ها است.
مزیت رقابتی اپ سازمانی
برنامه های سازمانی کاربردی، مزیت رقابتی برای سازمان های استفاده کننده، قائل می شود. اپ های تجاری خوب، سرعت را افزایش و درآمد را بهبود می دهند. تحقیقان نشان می دهد، 89 درصد کاربران به دلیل تجربه کاربری ضعیف اپ را لغو نصب می کنند.
پیش بینی و بهینه سازی داده
طراحی اپلیکیشن سازمانی جدید، از قابلیت ابر داده برای فرصت های سازمانی استفاده می کنند. امروزه، شرکت ها و سازمان ها از تجزیه و تحلیل داده های عظیم بهره می گیرند. در اینصورت، خدمات بهتری برای رفع نیاز کاربر ارائه می شود.
بهبود کارایی سازمان
طراحی اپلیکیشن سازمانی براساس بهینه سازی کارمندان انجام می شود، و براساس نحوه عملکرد فعلی آنها نیست. به منظور پر کردن این شکاف، باید یک رویکرد کاربر محور ارائه شود. طراحی UX مناسب، منجربه افزایش سرعت و بهبود جریان کار می شود. این روند، برای کاربران آسانتر و نتیجه مطلوبتری دارد.
کاهش بازشناختی سازمانی
برنامه های سازمانی، داده و اطلاعات زیادی را در صفحات خود ارائه می دهند. کاربران ترجیح می دهند، برای یافتن اطلاعات تلاش چندانی نداشته باشند. طراحی رابط کاربری با درک درست از پردازش اطلاعات، منجربه خطای کمتر و سرعت دسترسی به اطلاعات می شود. دسترسی به اطلاعات کلیدی مورد نیاز، یکی از مزایای UI صحیح است.
راه حل های مقرون به صرفه
رابط کاربری آسان برای استفاده، به معنی آموزش کمتر کاربران برای کار با اپ می باشد. سیستم قدرتمند و کاربر محور، جنبه های فناوری و مقیاس پذیری را در نظر می گیرد. هزینه های راه اندازی و نگهداری اپلیکیشن را، تا حد امکان بهینه نگه دارید. فواید و درآمد طراحی UX خوب، از هزینه سرمایه گذاری پیشی می گیرد.
رضایت بیشتر کارمندان
طراحی اپلیکیشن سازمانی، به منظور آسانتر و پربازده تر کردن زندگی کارمندان انجام می شود. رابط کاربری ساده، بخشی از تعامل کاربر و رایانه است. زمانیکه یک برنامه دیجیتال به عنوان ابزار کمک کننده است، کاربران تمایل به استفاده از آن هستند. اپ های خوب در کاهش استرس، افزایش رضایت و بهره وری تاثیرگذار هستند.
چالش های طراحی اپلیکیشن سازمانی
برنامه های موبایل مبتنی UX، شگفتی های ایجاد می کنند. با این حال، دستیابی به موفقیت نیازمند صرف زمان و هزینه از جانب طراحان و کارآفرینان است. در ادامه، به چندین چالش موجود برای ساخت اپ سازمانی اشاره داریم.
طراحی اپلیکیشن چند پلتفرمی
انواع مختلف ورودی برای اپ های سازمانی باید در نظر گرفته شود. برنامه های سازمانی خوب، انواع مختلف فرآیند ها، چارچوب ها ک پلتفرم ها را ادغام می کنند. دستیابی به اپلیکیشی که برای کاربران مختلف مورد پسند باشد، کار آسانی نیست. شرکت ها و سازمان ها، بهترین نرم افزار های موجود را به کار می گیرند. در صورتیکه، از چالش های یکپارچه سازی و طراحی آن اطلاعاتی ندارند. طراح UX، وظیفه ایجاد تعامل درست بین همه چارچوب ها را دارد.
توسعه زمانبر فرایند
طراحی و توسعه برنامه های کاربردی موبایل،با دلیل وابستگی عناصر فرایندی زمانبر است. فرایند طراحی از ایده پردازی تا آزمایش و راه اندازی، ممکن است طولانی و پر هزینه باشد. در ابتدای طراحی، تعیین کمیت کار دشواری است. با این حال، برنامه ریزی برای دستیابی به هدف تعیین شده، از اتلاف زمان و هزینه پیشگیری می کند.
تحقیق و توسعه اپلیکیشن
طراحی اپلیکیشن سازمانی، برای مطابقت با نیاز های طیف گسترده ای از افراد در کارکرد هاز متفاوت انجام می شود. به همین دلیل، درستی مراحل اولیه اهمیت زیادی دارد. بهتر است، طراحان مدت زمانی را صرف تعامل با کاربران نمایند. اینگونه، با نیاز ها، چالش های کاربردی اساسی، فرصت های جدید و تعادل اهداف آشنا می شوند. همچنین، به درک بازار، رقبای کاری، صنعت فعلی و اهداف ذینفعان پی می برند. طراحان با بینش درست از مسائل ذکر شده، مسیر درست را در پیش می گیرند.
تکرار فرایند
طراحی اپلیکیشن سازمانی، یک فرایند تکرار شونده است. اپلیکیشن ها، همیشه به بهبود ویژگی ها و قابلیت ها نیاز دارند. برنامه های موبایل، باید چندین مرحله طراحی و توسعه را پشت سر بگذارند. بسته به پیچیدگی نرم افزار موبایل، تعداد دفعات فرایند تکرار شونده تعیین می شود.